Baton Sztanga - proteinowy - orzech - 70g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 7,90 zł 7.90
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Sztanga 
Baton proteinowy (22% białka roślinnego) dla aktywnych! Naturalny baton bakaliowy(81%) z białkiem z ryżu brązowego (19%).

 

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, białko ryżu brązowego (19%)
* nasze składniki nie zawierają konserwantów

Nasze zalety?

  • PROSTE, NATURALNE SKŁADNIKI
  • NIE DODAJEMY CUKRU
  • NIE DODAJEMY KONSERWANTÓW, SYROPÓW, POLEPSZACZY
  • PRODUKTY, Z KTÓRYCH KORZYSTAMY NIE ZAWIERAJĄ KONSERWANTÓW, ANI ŻADNYCH INNYCH NIEPOTRZEBNYCH SKŁADNIKÓW
  • BATONY SĄ WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE
  • PRZETWARZANE WYŁĄCZNIE MECHANICZNIE   

Nasze batony powstają w naszym małym zakładzie produkcyjnym. Nie powstaje tam nic innego poza batonami. Nie ma więc mowy o śladowych ilościach czegokolwiek poza naszymi składnikami.  Uwaga alergicy - zawiera orzechy!

 

Tabela Wartości 100 g
Wartość energetyczna

1590 kJ/ 380 kcal

Tłuszcz 11,9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone   1,7 g
Węglowodany 42,3 g
w tym cukry 35,1 g
Białko 22,1 g
Sól 0 g

Zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.

 

Baton może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.

Zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

Dane techniczne

Najważniejsze informacje dla 1 sztuki
Gramatura 70 g
Termin przydatności do spożycia 5 miesięcy od daty produkcji
Wartość energetyczna 1113 kJ / 266 kcal
Tłuszcze 8,3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g
Węglowodany 29,6 g
w tym cukry 24,6 g
Białko 15,5 g
Sól 0 g
Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.
Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia Polska

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl