Baton świąteczny - wersja limitowana - kakao i pomarańcza - 60 g

Zmiany-Zmiany-Baton-swiateczny-Pomarancza-kakao.JPG
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 5,50 zł 5.50
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Baton świąteczny - kakao + pomarańcza
Naturalny baton bakaliowy. Masa netto 60 g

 

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, kakao (7%), orzechy laskowe, skórka pomarańczy (2%).  

Data przydatności: 2 stycznia 2019

 

Nasze zalety?

  • PROSTE, W 100% NATURALNE SKŁADNIKI
  • NIE DODAJEMY CUKRU, KONSERWANTÓW, SYROPÓW, POLEPSZACZY, ANI ŻADNYCH INNYCH NIEPOTRZEBNYCH SKŁADNIKÓW
  • PRODUKTY, Z KTÓRYCH KORZYSTAMY NIE ZAWIERAJĄ KONSERWANTÓW
  • BATONY SĄ WEGAŃSKIE
  • PRZETWARZANE WYŁĄCZNIE MECHANICZNIE   

Nasze batony powstają w naszym małym zakładzie produkcyjnym. Nie produkujemy tam nic innego, nie ma więc mowy o śladowych ilościach czegokolwiek poza naszymi składnikami. Uwaga alergicy - baton zawiera orzechy!

 

Tabela Wartości 100 g
Wartość energetyczna

1582 kJ/ 379,7 kcal

Tłuszcze 17,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 3,1 g
Węglowodany 43,6 g
w tym cukry 36,5 g
Białko 10,2 g
Sól <0,01 g

Zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.

 

Baton może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.

Zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

Dane techniczne

Najważniejsze informacje dla 1 sztuki
Gramatura 60 g
Termin przydatności do spożycia 4 tygodni od daty produkcji
Wartość energetyczna 949,2 kJ / 227,8 kcal
Tłuszcze 10,3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 1,88 g
Węglowodany 26,2 g
w tym cukry 21,9 g
Białko 6,15 g
Sól < 0,01 g
Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.
Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia Polska
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl